Stavite nekoliko listova ove biljke u svakom kutku svoje kuće i nikada više nećete vidjeti žohara!

25235

Žohari su neugodni insekti, njihov fizički izgled može uplašiti svakoga. Oni su često vezani za smeće i prljavštine, a možete ih vidjeti kod kuće, u ostavi ili spavaćoj sobi.

Možemo ih naći bilo gdje u svijetu jer je njihova moć prilagodbe vrlo razvijena. Oni su jedna od najotpornijih vrsta na planeti dok su na visokoj razini zračenja, a mogu preživjeti bez hrane više od mjesec dana. Ovi insekti su poznati svejedi, što znači da mogu jesti i biljne hrane ili druge životinje.

Iz tih razloga možemo pronaći žohara svugdje, hrane se svime što pronađu.


 

Uz prehranu otpadom, žohari ostavljaju hemijske tragove kroz stolicu. Na taj način, oni lako mogu pronaći izvore vode ili hrane. To je način komunikacije između njih i to je glavni razlog zašto su svi instalirani na određenom mjestu. Iznenađujuće zar ne? Ali mi ćemo vam pomoći da se oslobodite od ovih neugodnih insekata jednom za sva vremena!

Ako se želite osloboditi od žohara preporučujemo da pokušate ovaj trik koji je vrlo učinkovit. Ovo je dobar izbor ako imate malu djecu ili kućne ljubimce, jer ćete izbjeći industrijske i opasne otrove.

 
Lovor je najbolji za ovo. Ova biljka ih ne može ubiti, ali ih progoni daleko brže, jer miris je nepodnošljiv za žohara. Stavite lovorove grančice u svakom kutku kuće.

 Oni su savršeni za područja gdje se hrana skladišti, kao što su kuhinja ili ostava, jer je lovor siguran i netoksičan. Također predlažemo postavljanje lovora u svom vrtu pogotovo ako imate kućnog ljubimca. Na taj način ćete se riješiti žohara, bez brige o svojoj djeci ili sigurnosti za kućne ljubimce.Možete koristiti svježi lovor ili suh. Ali, najbolji način za koristiti je da izlomite suho lišće i napravitte prahu. Oni oslobađaju mnogo jači miris  na taj način.
Podijelite ovaj post sa svojim prijateljima i rođacima i pomozite im da se oslobode od žohara zauvijek!


www.novonovo.info
Thanks for your comment