Dok je češljala kosu, slučajno je otkrila da joj OVO raste iza uha! Doktori su bili zapanjeni!

90'87


Jednoga dana, dok je Angie Twiggs Fort Stewart, majka sedmero djece iz Gruzije češljala kosu, slučajno je otkrila mali čvor iza uha. Nije bilo bolno, ali je bilo veličine badema.
Otišla je kod nekoliko liječnika, ali svi su joj rekli da je čvor bio benigni i da nema razloga za zabrinutost. Međutim, izbočina je nastavila dramatično da raste i počela je utjecati na njen život.
Bilo joj je neugodno napustiti kuću i sakriti sve veću čvorugu ispod njezine duge kose. Angie je imala tumor na licu velik kao narandža.


Nijedan liječnik želio ukloniti i rečeno joj je da je previše rizično. Operacija lako može oštetiti živce lica te bi joj lice moglo ostati trajno paralizirano. Angie je pala u duboku depresiju, ne želeći vidjeti nikoga osim svoje porodice.

Kad joj je nevolja postala nepodnošljiva, Angie se obratila televizijskoj emisiji “The Doctors”, koja pomaže osobama s medicinskim problemima koji ne mogu priuštiti skupe operacije. Producenti showa napravili su aranžmane za dobrotvorne organizacije za plaćanje troškova liječenja.

Stručnjaci Dr. Ryan Osborne i Dr. Jason Hamilton sa Instituta u Los Angelesu pristali su pomoći. Oni su preuzeli rizik koji su drugi liječnici izbjegavali: ukloniti ogroman tumor sa Angienog lica i vratiti joj normalan izgled.
Unatoč visokom riziku, Angie je htjela operaciju. U postupku koji je trajao šest sati, liječnici su uspjeli ukloniti deformirano tkivo i rekonstruisati njeno lice.
Ona se sada opet smiješi, te napokon može izaći vani opet bez straha da ljudi budu zurili ili smijali joj se. Ispostavilo se da je zapravo bilo izuzetno važno da se tumor ukloni, jer nakon što je izvađen, testovi su pokazali da je maligni.


http://megagiga.info
Thanks for your comment