Majke budite na oprezu: Ova vakcina uništava jajnike!

Mothers-Be-Aware-This-Vaccine-Is-Destroying-Your-Daughters’-Ovaries-and-Reproductive-System

Zbog ove smrtonosne vakcine i zbog ove greške, australske djevojke pretrpjele su strašne posljedice i njeni jajnici su bili potpuno uništeni.Priča o 16-godišnjoj djevojci koja je pretrpjela katastrofalne posljedice kao rezultat korištenja ove vakcine.

Jajnici ove djevojke u potpunosti su uništeni prije nego što su uopšte mogli i da se razviju, ona je ušla u ranu menopauzu, i zbog ovoga cijeli njen život je uništen. Roditelji bi trebali biti na oprezu zbog ovog primjera, da ne dozvoljavaju korištenje Garadsila svojim kćerkama.

Nedavna studija dala je dokaze da ova vakcina ozbiljno oštećuje funkcionisanje jajnika. Potvrđeno je tokom ispitivanja da su njeni janici bili u savršenom stanju prije uzimanja ovog cjepiva i da nisu postojali nikakvi drugi uticaji koji bi mogli da utiču na zdravlje njenih janika.



Osim toga navedeno je da ova vakcina uopšte nije testirana na ženskim jajnicima, već samo na muškim testisima.

Bez obzira što su upravo žene glavna meta Gardasila, iako je činjenica da sa ili bez namjere nisu testirali moguće posljedice koje mogu prouzrokovati oštećenja ženskih jajnika.

Ne samo da ovi hemijski aditivi znatno ubrzaju seksualno sazrijevanje kod žena, već nastoji da smanji težinu i funkciju jajnika i maternice.

http://www.narodnilijekovi.info
Thanks for your comment