OVO JE najučinkovitiji način da potpuno uklonite ove napasti iz vaše kuće ZAUVIJEK!

547686


Postoji mnogo proizvoda na tržištu u borbi protiv ovih štetočina, ali većina njih ima određene nedostatke: žohari nestaju, ali samo u kratkom vremenu dok se opet ne pojave, neugodan miris ostaje u kući, i hemijskih proizvodi su opasni po zdravlje ljudi i životinja.

Ovo je jedan dokazan i potpuno prirodan način sa kojim ćete se lako osloboditi od žohara zauvije!

Uzmite 1 sirovi žumanjak, sipati 30-50 grama praha borne kiseline (boraksa). Pomiješajte sve dok ne dobijete smjesu. Iz smjese uzimati pomalo i praviti kuglice promjera oko 1 cm.

Pričekajte dok se ne osuše (oko jedan sat) i distribuirati ih po cijeloj kući na vidljivim mjestima i čoškovima.



Obratite posebnu pažnju na kuhinju i kupaonicu. Ne zaboravite da mjesto treba biti vidljivo, ali ne iz vašeg gledišta, već s gledišta žohara: Dijelovi polica, regali, ormari, kuhinjski ormari…

Žohar neće osjetiti loptu, ali budite sigurni da će izaći iz znatiželje. Ona će ga dotaknuti po brkovima, i on će biti osuđen, ako ne na smrt, onda na užasan svrbež.

Ove kuglice su bezopasne za ljude i kućne ljubimce, tako da se mogu sigurno smjestiti u kuću ili stan u kojem su mala djeca, psi ili mačke.

U početku ćete misliti kako ne djeluje, kako žohari ne brinu o ovome, kako se kreću mirno i ne osjećaju nelagodu. Ali, nakon 3-4 sedmice, morat ćete očistiti svaki dan ogromnu količinu uginulih kukaca. Nakon toga bube će potpuno nestati!

http://megagiga.info
Thanks for your comment